“If you live here still…” activisme culturali crisi d’habitatge

Català:

El proper dia 29 d’octubre a la 19h en el Palau de laVirreina es realizarà la taula rodona ” Processos locals de lluites sobre el territori metropolità” on intervendran: Martha Rosler, Repensar Bonpastor, Espai políticEXIT i Isaac Marrero.

Aquesta activitat es realitza en el marc de l’exposició de l’artista Martha Rosler “If you live here still…” activisme cultural i crisi de l’habitatge, on a més s’exposaran materials sobre nous processos de resistència i treball crític sobre la ciutat de Barcelona amb especial èmfasi en les transformacions urbanes i les seves possibilitats alternatives. Repensar Bonpastor exposarem: 9 panells DINA1 que expliquen l’experiència del concurs i els seus resultats, un dels articles d’antropologia i els dos vídeos realitzats sobre el procés.

Esperem comptar amb la vostra assistència i participació en l’acte i així tenir l’ocasió de tornar a saludar-vos.

Castellano:

El próximo día 29 de octubre a las 19h en el Palau de laVirreina se realizará la mesa redonda “Processos locals de lluites sobre el territori metropolità” donde intervendrán: Martha Rosler, Repensar Bonpastor, Espai polític EXIT e Isaac Marrero.

Esta actividad se realiza en el marco de la exposición de la artista  Martha Rosler  “If you live here still…” activisme culturali crisi d’habitatge, donde además se expondrán materieles sobre nuevos procesos de resistencia y trabajo crítico sobre la ciudad de Barcelona con especial énfasis en las transformaciones urbanas y sus posibilidades alternativas.

Como Repensar Bonpastor expondremos:
9 panels DINA1 que explican la experiencia del concurso y sus resultados, uno de los artículos de antropología, y los dos videos realizados sobre el proceso.

Anuncios