Can Masdeu_28 novembre_REFLEXIÓ COL·LECTIVA BARRIS + DINAR POPULAR

::::::::::::::::català:

Volem convidar-vos diumenge 28 de novembre al PIC del Can Masdeu que estem organitzant per aconseguir fons per seguir amb el projecte!

El programa és:

< a partir de les 12:00h, tapes al Rurbar (a més per qui encara no coneix el Can Masdeu potser un molt bon moment per fer-ho! A les 12:00h hi ha visita guiada per la casa i els horts!)

<14:30h dinar vegetarià

< 16:00h sobretaula de cafè, infusions i pastissos acompanyats de la projecció de vídeos sobre el procés del concurs Repensar Bonpastor i altres temes relacionats amb els barris en lluita.

< 17.00h vídeos que donaran peu a una xerrada / debat / assemblea / reflexió col·lectiva… digueu-li com vulgueu! El fet es aprofitar per posar-nos al dia del que està passant als barris. La cosa no està ni molt menys aturada…. Almenys a Bon Pastor durant aquest estiu s’han succeït un seguit de fets que demostren, una vegada més, la falta de voluntat per part de l’administració per respondre a les demandes veïnals, i per un altra banda, la força de la protesta popular. (veure http://bonpastor.noblogs.org/)

Doncs això, que continuem en contacte i que ens encantaria poder comptar amb la vostra presència i participació al PIC del 28 de novembre.

Gràcies i salut!
www.canmasdeu.net

Repensar Bonpastor
repensarbonpastor@gmail.com
+ info del concurs a:
repensarbonpastor.wordpress.com

:::::::::::::::::castellano:

Queremos invitaros el domingo 28 de noviembre al PIC del Can Masdeu que estamos organizando para conseguir fondos para continuar con el proyecto!

El programa es:

< A partir de las 12:00h tapas en el Rurbar (además para quienes no conozcan can masdeu es un buen momento para hacerlo! a las 12:00h hay visita guiada por la casa)

< 14:30h comida vegetariana (menú aún por concretar!)

< 16:00h sobremesa de café, infusiones y pastelitos acompañados de la proyección de vídeos sobre el proceso del concurso Repensar Bonpastor y otros temas relacionados con los barrios en lucha

< 17:00h estos vídeos darán paso a una xerrada / debate / asamblea / reflexión colectiva… llamadlo como queráis! El caso es aprovechar para ponernos al día de lo que está pasando en nuestros barrios. Y la cosa no está ni mucho menos parada…. Al menos en Bon pastor durante este verano han pasado una serie de acontecimientos que demuestran, una vez más, la falta de voluntad de la administración por responder a las demandas vecinales, y por otro lado, la fuerza de la protesta popular. (ver http://bonpastor.noblogs.org/)

Pues eso, que seguimos en contacto y que nos encantaría poder contar con vuestra presencia y participación en el PIC del 28 de noviembre.

Gracias y salud!
www.canmasdeu.net

Repensar Bonpastor
repensarbonpastor@gmail.com
+ info del concurso en:
repensarbonpastor.wordpress.com

Anuncios