Noticies maig 2012 / Noticias mayo 2012

(català, castellano)Últimes noticies de Repensar Bonpastor

< Comença la Festa Major de Bon Pastor (de l’ 11 al 20 de maig)
Repensar Bonpastor estarà el matí de dissabte 12 de maig a la Fira d’Entitats amb els Avis del Barri (a l’antiga plaça del mercat, a prop de la parada de metro L9), des de les 10h fins al migdia. Portarem el material del concurs per ensenyar a tots els interessats i també hi haurà activitats pels més petits organitzades pels Avis del Barri (pallasso, titellaire,….)
< Repensar Bonpastor participarà al congrés bam/012 (Bioarquitectura Mediterrània) que es celebrarà els dies 17, 18 i 19 de maig al COAC (Col.legi d’Arquitectes, davant al Catedral de Barcelona)
Durant el matí del dijous 17 de maig exposarem l’experiència del Concurs en l’apartat “Economia, Comunitats, Habitatge i Territori” on vam quedar finalistes.  Contemporàniament hi haurà una exposició amb tots els projectes finalistes del concurs Bam/012 al COAC, del 14 de maig fins el 2 de juny.
< Al gener d’aquest any, visitaren el barri de Bon Pastor un grup d’universitaris i tècnics provinents de Lyon (França) experts en temes de cooperatives d’habitatge. Vam poder compartir amb ells una visita al barri, una taula rodona organitzada per Repensar Bonpastor a la Biblioteca sobre sobre cooperatives d’habitatge i algunes interessants reflexions juntament amb els veïns. A demés, ens van enviar un vídeo on enregistraren la visita:
http://www.youtube.com/watch?v=3FsLQg-XTZQ&feature=youtu.be

Salutacions desde el Colectiu Repensar Bonpastor

::::::::::::::::::::::::::::

Últimas noticias de Repensar Bonpastor

< Empieza la Festa Major de Bon Pastor (del 11 al 20 de mayo)
Repensar Bonpastor estará la mañana del sábado 12 en la feria de entidades con los Avis del Barri (en la antigua plaza del mercado, junto a la parada de metro L9), desde las 10h hasta el mediodía. Llevaremos material del concurso para enseñar a todos los interesados y también habrá actividades para los más pequeños organizadas por los Avis del Barri (payaso, marionetas, …)
< Repensar Bonpastor participará en el congreso bam/012 (bioarquitectura mediterránea) que se celebrará los días 17, 18 y 19 de mayo en el COAC
Será durante la mañana del jueves 17 de mayo. Expondremos la experiencia del concurso en el apartado de “Economía, comunidades, vivienda y territorio” donde quedamos finalistas. Contemporáneamente habrá una exposición de todos los proyectos finalistas del concurso bam en el COAC, del 14 de mayo al 2 de junio.
< En enero de este año, visitaron el barrio de Bon Pastor un grupo de universitarios y técnicos provenientes de Lyon (Francia) expertos en temas de cooperativas de vivienda. Pudimos compartir con ellos una visita al barrio, una mesa redonda organizada por Repensar Bonpastor en la biblioteca sobre cooperativas de vivienda, y algunas interesantes conversaciones+reflexiones juntamente con los vecinos. Ahora, nos envían el enlace a un vídeo en el que registran su visita:
http://www.youtube.com/watch?v=3FsLQg-XTZQ&feature=youtu.be

Un saludo desde el Colectivo Repensar Bonpastor